FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena 33. beogradska filmska smotra - FEST 2005.

BEOGRAD,25. veljače(Hina) - Legendarna francuska glumica CatherineDeneuve u petak navečer u Beogradu, na prigodnoj svečanosti, otvorilaje 33. međunarodnu filmsku smotru - FEST 2005.
BEOGRAD,25. veljače(Hina) - Legendarna francuska glumica Catherine Deneuve u petak navečer u Beogradu, na prigodnoj svečanosti, otvorila je 33. međunarodnu filmsku smotru - FEST 2005.

Kao prvi film te smotre prikazan je film "Vremena se mijenjaju" redatelja Andrea Techinea, u kome Deneuve i Gerard Depardieu igraju glavne uloge.

Na pozornicu Sava centra, gdje se održava FEST, francusku je filmsku divu dopratio poznati beogradski glumac Svetozar Cvetković koji je istaknuo kako nije slučajno što prva večer te smotre pripada francuskom filmu, jer je Francuska kolijevka svjetske kinematografije.

Beogradski 33. FEST traje do 6. ožujka i na njemu će biti predstavljena 73 filma iz preko trideset zemalja.

Podijeljen je na nekoliko cjelina, a u sklopu programa s filmovima iz regije bit će, kako je najavljeno, 4. ožujka premijerno predstavljen hrvatski film "Seks, piće i krvoproliće", omnibus o nogometu i njegovim navijačima kojega potpisuju Boris T. Matić, Antonio Nuić i Zvonimir Jurić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙