FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otočanima vinjeta za jeftiniji trajektni prijevoz vozila

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo mora, turizma, prometa irazvitka izvijestilo je danas da će ovaj tjedan u otočne gradske iopćinske uprave biti dostavljene vinjete kojima će otočno stanovništvo na državnim trajektnim linijama imati pravo na jeftinije karte zaprijevoz vozila.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka izvijestilo je danas da će ovaj tjedan u otočne gradske i općinske uprave biti dostavljene vinjete kojima će otočno stanovništvo na državnim trajektnim linijama imati pravo na jeftinije karte za prijevoz vozila.

Gradonačelnici i načelnici otočnih gradova i općina obvezni su najkasnije do 31. ožujka vinjete podijeliti vlasnicima vozila na području grada/općine, kako bi se od 1. travnja otočani mogli koristiti pravom na nižu cijenu karte za prijevoz vozila, ističe se u priopćenju Ministarstva.

Tu vinjetu vlasnici vozila s prebivalištem na otoku morat će zalijepiti na vidljivo mjesto u vozilu, a vinjeta, osim prometne dozvole, služi kao vidljiv dokaz da je vozilo registrirano na otoku.

Za otočane niže će cijene vrijediti cijelu godinu, a ostali će putnici moći jeftinije prevoziti vozila od 1. listopada do 1. travnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙