FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: U Dubrovniku snijeg, most "dr. Franje Tuđmana" zatvoren za promet

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Dubrovački most "dr. Franje Tuđmana" zbog jake bure zatvoren je za sva vozila, a u Dubrovniku pada snijeg,izvijestio je u 9 sati Hrvatski auto-klub, te upozorio na odronezemlje i kamenja na južni dio Jadranske magistrale
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Dubrovački most "dr. Franje Tuđmana" zbog jake bure zatvoren je za sva vozila, a u Dubrovniku pada snijeg, izvijestio je u 9 sati Hrvatski auto-klub, te upozorio na odrone zemlje i kamenja na južni dio Jadranske magistrale

Jak vjetar usporava promet dijelom autoceste A1Zagreb-Split, od južnog portala tunela Sv. Rok do Masleničkog mosta.

Na dionicama Zagreb-Karlovac i Bosiljevo-Mala Kapela ima magle, kao i na širem području Zagreba i Zaprešića. Magla je dojavljena i s dionice autoceste A3 Zagreb-Županja od Ivanje Reke preko Popovače do Novske.

U unutrašnjosti Hrvatske kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a na pojedinim cestama u Gorskome kotaru i Slavoniji još ima mjestimice ugaženog snijega.

Kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom zabranjen je promet cestama: D3 Kupjak-Vrbovsko, D32 Drežnica-Jezerane, D42 Saborsko-Selište, D25 Korenica-Gospić-Karlobag te D52 Špilnik-Vrhovine-Borje.

Državna cesta D506 Dobroselo-Mazin otvorena je samo za promet osobnih vozila uz obaveznu zimsku opremu.

Pojačan je izlaz teretnih vozila preko graničnog prijelaza Bajakovo.

Putnička vozila većinom prijelaza prometuju bez poteškoća.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres od 7,40 sati ne prevozi autobuse i teretna vozila iznad 3,5 tona, te se oni moraju uputiti na Krk i za Cres ukrcati na trajekt Valbiska-Merag.

Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙