FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Oteli i pretukli kradljivca novčanika

ZAGREB, 15. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka policija prijavila jedvojicu 28-godišnjaka pod sumnjom da su oteli i pretukli muškarcakojeg je jedan od otmičara u siječnju prijavio zbog krađe novčanika snovcem i dokumentima.
ZAGREB, 15. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka policija prijavila je dvojicu 28-godišnjaka pod sumnjom da su oteli i pretukli muškarca kojeg je jedan od otmičara u siječnju prijavio zbog krađe novčanika s novcem i dokumentima.

Navodnog 32-godišnjeg kradljivca jedan od muškaraca slučajno je zapazio na Črnomercu, kada je izašao ispred kafića gdje je pio s prijateljem. Nakon što ga je sustigao i svladao, uz pomoć prijatelja ga je ugurao u prtljažnik automobila i odveo do lokala u Vukovarskoj ulici. Lopova su tamo nasilno odveli u skladište, a muškarac kojem je ukrao novčanik ozbiljno mu je prijetio i više ga puta udario gumenom palicom po leđima. Tuči se pridružio i drugi muškarac koji je 32-godišnjaka nekoliko puta šakom udario u glavu.

Otmičari su nakon "kažnjavanja" navodnog kradljivca planirali ostaviti u skladištu, no oslobodili su ga policajci koji su dvojicu uhitili prilikom izlaska iz lokala.

Oteti kradljivac lakše je ozlijeđen, a osim dvojice otmičara, policija je i protiv njega podnijela prijavu zbog sumnje da je u dva navrata u lokalima otuđio novčanike s ukupno šest tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙