FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: u tijeku vikenda 55 alkoholiziranih i jedan drogiran vozač

OSIJEK,14. ožujka 2005.(Hina) - Pojačanim nadzorom cestovnoga prometa uOsječko-baranjskoj županiji policija je u tijeku vikenda zatekla 55vozača pod utjecajem alkohola, od kojih je jedan bio i pod utjecajemdroge, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.
OSIJEK,14. ožujka 2005.(Hina) - Pojačanim nadzorom cestovnoga prometa u Osječko-baranjskoj županiji policija je u tijeku vikenda zatekla 55 vozača pod utjecajem alkohola, od kojih je jedan bio i pod utjecajem droge, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Ukupno je obavljen nadzor nad 438 vozača, utvrđeno je 135 prometnih prekršaja, a iz prometa su isključeni 61 vozač i dva vozila.

S najvećom koncentracijom alkohola (2,45 g/kg) zatečen je 25-godišnji hrvatski državljanin iz Podgorača, koji je jučer u Budimcima upravljao vozilom u alkoholiziranu stanju, a među 55 evidenitranih alkoholiziranih vozača prošlog vikenda bilo je šest žena.

Dok se provodila akcija, dogodile su se četiri prometne nesreće, od kojih jedna s jednom lakše ozlijeđenom osobom, a u trima prometnim nesrećama u vozača je utvrđena nedopuštena koncentracija alkohola u krvi.

Od ukupno 55 alkoholiziranih vozača najviše ih je bilo u dobi od 18 do 24 godine (19) i od 25 do 30 godina (23).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙