FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Preko vikenda 51 alkoholiziran i jedan drogiran vozač

OSIJEK,21. veljače(Hina) - Provodeći pojačane aktivnosti suzbijanjaalkoholiziranosti i utjecaja opojnih droga u prometu,osječko-baranjska policija tijekom vikenda iz prometa je isključila 58vozača, od kojih je 51 bio pod utjecajem alkohola, izvijestila jedanas ta PU.
OSIJEK,21. veljače(Hina) - Provodeći pojačane aktivnosti suzbijanja alkoholiziranosti i utjecaja opojnih droga u prometu, osječko-baranjska policija tijekom vikenda iz prometa je isključila 58 vozača, od kojih je 51 bio pod utjecajem alkohola, izvijestila je danas ta PU.

Provedenim mjerama bilo je obuhvaćeno 915 vozača, a utvrđeno je ukupno 138 prekršaja.

Iz prometa je isključeno 58 vozača, od kojih je 51 bio pod utjecajem alkohola, a jedan istodobno i pod utjecajem opojnih droga.

S najvećom koncentracijom alkohola, od 2,27 promila, zatečen je jučer oko 3,55 sati u vožnji 30-godišnjak iz Čepina iako mu traje prethodno izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom. Riječ je o vozaču koji je do sada počinio 40 prometnih prekršaja, od kojih 12 pod utjecajem alkohola.

Od ukupnog broja evidentiranih alkoholziranih vozača proteklog vikenda najviše ih je (21) bilo u dobnoj skupini od 18 do 24 godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙