FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pennant odustao od žalbe

LONDON, 8. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Vezni igrač Arsenala, koji jeove sezone na posudbi u redovima Birminghama, Jermaine Pennant (22)ipak se neće žaliti na odluku suda koji ga je osudio na tri mjesecazatvora zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju.
LONDON, 8. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Vezni igrač Arsenala, koji je ove sezone na posudbi u redovima Birminghama, Jermaine Pennant (22) ipak se neće žaliti na odluku suda koji ga je osudio na tri mjeseca zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju.

"Odustajem od žalbe," poručio je jedan od najdarovitijih engleskih nogometaša.

Pennant je osuđen nakon što ga je policija 23. siječnja ove godine privela pošto se u ranim jutarnjim satima automobilom zabio u stup ulične rasvjete. Pritom je ustanovljeno kako je mladi napadač bio pod utjecajem alkohola. Kako je u tim trenucima već odsluživao 16-mjesečnu uvjetnu kaznu zbog vožnje pod utjecajem alkohola, sudac je bivšeg člana mlade engleske vrste osudio na zatvorsku kaznu.

Pennant je 1999. godine na svoj 16-ti rođendan za 3 milijuna eura preselio iz Notts County u Arsenal. Kada je u studenom iste godine debitirao u prvoj momčadi Topnika protiv Middlesbrougha postao je najmlađi igrač u povijesti Arsenala koji je zaigrao u elitnom razredu engleskog nogometa. Imao je 16 godina i 319 dana. Arsenal ga je potom posudio u Watford, Leeds United, a na koncu i u Birmingham.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙