FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Smodlaka najbolji vaterpolist u 2004.

SPLIT, 10. ožujka 2005. (Hina) - Centar dubrovačkog Juga i hrvatskereprezentacije Mile Smodlaka izabran je u tradicionalnoj anketiVečernjeg lista za najboljeg veterpolistu Hrvatske u 2004. godini.
SPLIT, 10. ožujka 2005. (Hina) - Centar dubrovačkog Juga i hrvatske reprezentacije Mile Smodlaka izabran je u tradicionalnoj anketi Večernjeg lista za najboljeg veterpolistu Hrvatske u 2004. godini.

Stručni žiri Večernjeg lista, sastavljen od bivših reprezentativaca iz različitih generacija, ocijenio je da najbolju sedmorku u prošloj godini čine Davor Car, Mile Smodlaka, Elvis Fatović, Ognjen Kržić, Damir Burić, Ratko Štritof i Nikola Franković.

Prigodna statua "Vaterpolist", rad akademskog kipara Stipe Sikirice, uručena je Mili Smodlaki na prigodnoj svečanosti u splitskom hotelu Marjan, kojoj su nazočili svi hrvatski juniorski i seniorski reprezentativci te izbornik Ratko Rudić, koji u Splitu provodi pripreme i testiranja najboljih igrača.

Bio je to 17. Večernjakov izbor, a Mile Smodlaka postao je rekorder, jer dosad još nitko nije za najboljeg vaterpolistu izabran četiri puta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙