FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mile Smodlaka najbolji hrvatski vaterpolist u 2004. godini

SPLIT, 10. ožujka 2005. (Hina) - Centar dubrovačkog Juga i hrvatskereprezentacije Mile Smodlaka izabran je u tradicionalnoj antetiVečernjeg lista za najboljeg veterpolistu Hrvatske u 2004. godini.
SPLIT, 10. ožujka 2005. (Hina) - Centar dubrovačkog Juga i hrvatske reprezentacije Mile Smodlaka izabran je u tradicionalnoj anteti Večernjeg lista za najboljeg veterpolistu Hrvatske u 2004. godini.

Stručni žiri našeg najtiražnijeg dnevnog lista, kojeg su sačinjavali bivši reprezentativci iz različitih generacija, ocijenio je da su uz Smodlaku, najbolju sedmorku u prošloj godini sačinjavali: Davor Car, Mile Smodlaka, Elvis Fatović, Ognjen Kržić, Damir Burić, Ratko Štritof i Nikola Franković.

Prigoda statua "Vaterpolist", rad akademskog kipara Stipe Sikirice, uručena je Mili Smodlaki na prigodnoj svečanosti u splitskom hotelu Marijan, kojoj su nazočili svi naši juniorski i seniorski reprezentativci i izbornik Ratko Rudić koji u Splitu sa svojim suradnicima provodi vikend pripreme i testiranja naših ponajboljih igrača.

Bio je to 17. Večernjakov izbor najboljeg vaterpolista, a Mile Smodlaka postao je rekorder, jer još nikomu nije uspjelo da ga stručni žiri četiri puta izabere za najboljeg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙