FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Vile i ručna bomba argumenti u svađi oko imanja

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Svađa oko imanja dvojice susjeda irođaka u selu nedaleko Samobora jučer je okončala ubodima vilama ibacanjem ručne bombe koja na sreću nije eksplodirala, doznaje se danasu zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Svađa oko imanja dvojice susjeda i rođaka u selu nedaleko Samobora jučer je okončala ubodima vilama i bacanjem ručne bombe koja na sreću nije eksplodirala, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Bomba koju je 37-godišnjak "zakotrljao" u štalu 56-godišnjeg bratića i susjeda, nakon što ga je ovaj lakše ozlijedio vilama, nije eksplodirala, najvjerojatnije zbog starosti, kažu u policiji.

Brutalno okončanu svađu u mjestu Klaka u kojoj je tragedija izbjegnuta samo spletom sretnih okolnosti policiji je prijavila supruga starijeg muškarca. Policiji je ispričala da je njenog supruga napao rođak, s kojim je duže vrijeme u svađi zbog neriješenih vlasničkih odnosa.

Policija tvrdi da je nakon svađe i uzajamno izrečenih prijetnji 37-godišnjak krenuo kući, uzeo ručnu bombu M-52 i došao u staju. Ugledavši suparnika s bombom u ruci, 56-godišnjak je "naoružan" vilama nasrnuo na rođaka i ubo ga u prsa, a on je izvadio osigurač i bombu bacio na tlo.

Bomba nije eksplodirala, najvjerojatnije zbog starosti, a za nju su se pobrinuli policajci Protueksplozijskog odjela.

Starijeg rođaka policajci su bez otpora uhitili i odveli u postaju, dok je mlađem pomoć pružena u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica, gdje je unatoč lakšim ozljedama zadržan na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙