FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Motoristi organiziraju dobrovoljno davanje krvi

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Moto klub "Motori" najavljuje zasubotu, 12. ožujka, akciju dobrovoljnog davanja krvi u Hrvatskomzavodu za transfuzijsku medicinu, Petrova 3 u Zagrebu.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Moto klub "Motori" najavljuje za subotu, 12. ožujka, akciju dobrovoljnog davanja krvi u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu, Petrova 3 u Zagrebu.

Moto klub u današnjem priopćenju poziva svoje članove, sve motoriste i zainteresirane građane da u subotu u 10 sati dođu u PIT-stop na staroj Samoborskoj cesti odakle će u koloni pod policijskom pratnjom krenuti prema Zavodu za transfuzijsku medicinu.

U Petrovoj će motoristi uz davanje krvi održati tiskovnu konferenciju kako bi upozorili javnost na nužnost većeg opreza u prometu radi početka motorističke sezone.

Budući da je lani u Hrvatskoj smrtno stradalo 77 motorista i mopedista, Moto klub "Motori" pokreće niz akcija s ciljem senzibilizacije sudionika u prometu i povećanja opreza, kako među vozačima motora i skutera, tako i vozačima automobila.

Program se provodi uz pomoć partnera poput Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, Hitne Pomoći Zagreb, HAK-a, te brojnih hrvatskih moto klubova i pojedinaca no, nažalost, bez podrške MUP-a, ističe se u priopćenju.

Akciju će podržati i osobe iz javnog života, poput Saše Tkalčevića, pobjednika prvog hrvatskog Big Brothera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙