FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Netanyahua verbalno napali aktivisti ekstremne desnice

JERUZALEM, 11. veljače 2005. (Hina/AFP) - Izraelskog ministra financijaBenjamina Netanyahua napali su i izvrijeđali u četvrtak navečeraktivisti ekstremne desnice koji se protive povlačenju iz pojasa Gaze,te su mu ujedno probušili gumu na vozilu, objavio je u petak državniradio.
JERUZALEM, 11. veljače 2005. (Hina/AFP) - Izraelskog ministra financija Benjamina Netanyahua napali su i izvrijeđali u četvrtak navečer aktivisti ekstremne desnice koji se protive povlačenju iz pojasa Gaze, te su mu ujedno probušili gumu na vozilu, objavio je u petak državni radio.

Netanyahu, bivši premijer, nalazio se na ultraortodoksnom židovskom vjenčanju u Kfar Habadu u blizini Tel Aviva kad su se ultranacionalistički ekstremisti okupili oko njega i izvikivali slogane poput "židovska krv neće biti uzalud prolivena".

Iz straha za njegovu sigurnost, tjelesni čuvari otpratili su Netanyahua iz dvorane kroz sporedna vrata prema parkiralištu gdje su ustanovili da je jedna guma na ministrovu vozilu probušena. Netanyahu je tada morao drugim vozilom napustiti poprište, dodaje se na radiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙