FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Iz nepoznatog razloga dvojica brutalno pretučena

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - U dva odvojena nasilnička napada usrijedu su u Zagrebu dvije osobe teško pretučene iz zasad nepoznatograzloga, izvijestila je danas zagrebačka policija koja traga zanepoznatim napadačima.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - U dva odvojena nasilnička napada u srijedu su u Zagrebu dvije osobe teško pretučene iz zasad nepoznatog razloga, izvijestila je danas zagrebačka policija koja traga za nepoznatim napadačima.

U stanu u Ulici Milke Trnine u naselju Peščenica nepoznati muškarac i žena teško su pretukli 37-godišnjaka kojega je krvavog na podu pronašao njegov 43-godišnji brat. On je između 18 i 19 sati došao do stana koji je unajmio i pokušao otključati vrata, ali nije uspio. Počeo je lupati po njima, a nakon kraćeg vremena vrata su otvorili nepoznati muškarac i žena te istrčali iz stana i pobjegli.

Ušavši u stan, na podu je u besvjesnom stanju zatekao brata krvavog lica. U Klinici za traumatologiju utvrđeno je da je brutalno pretučenom muškarcu slomljeno pet rebara, da ima otvorenu ranu desnog plućnog krila, više ozljeda glave i lica te po cijelom tijelu, a budući je u urinu pronađena krv sumnja se da su ozlijeđeni i unutarnji organi.

Žrtva brutalnog napada nepoznatih nasilnika u srijedu je bio i 50-godišnjak kojega su oko 15,45 sati ispred prostorija nogometnog kluba Lokomotiva u Novom Zagrebu dočekala dvojica nepoznatih maskiranih muškaraca, naoružani pištoljima. Napadači su žrtvu pretukli drvenim palicama i potom pobjegli automobilom. Teško ozlijeđeni 50-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu sveti Duh sa slomljenom šakom i vidljivim ozljedama glave.

Nasilnici u oba slučaja nisu pronađeni, a za sada se ne znaju motivi napada na dvojicu muškaraca, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙