FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tajlanđanka rodila petorke

BANGKOK, 10. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Tajlanđanka koja je zanijelamedicinski potpomognutom oplodnjom donijela je na svijet petorke, kojisu zasad u dobrom stanju, objavili su mediji u četvrtak.
BANGKOK, 10. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Tajlanđanka koja je zanijela medicinski potpomognutom oplodnjom donijela je na svijet petorke, koji su zasad u dobrom stanju, objavili su mediji u četvrtak.

Woralak Nuamok (28) rodila je u utorak tri dječaka i dvije djevojčice u bolnici u gradu Hat Yai, 710 kilometara južno od Bangkoka.

"Svi su živi, zasad su dobro i pod stalnom medicinskom skrbi", izjavio je ravnatelj bolnice, doktor Chatchiwan Kawsakun listu The Nation.

Worlak, koja je ranije dva puta pobacila, zanijela je in vitro fertilizacijom, a u maternicu joj je bilo usađeno šest oplođenih jajašaca.

Novinarima je izjavila da su se suprug Prathan i ona potajno nadali blizancima, no dobili su više djece nego što su priželjkivali. Uzbuđeni bračni par najavio je da će im u podizanju djece trebati pomoć dadilje, piše list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙