FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Pod predsjedanjem predsjednikaRepublike Stjepana Mesića i predsjednika Vlade Ive Sanadera večerasje održana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koje je razmotriloaktivnosti svih mjerodavnih državnih tijela i Državnog odvjetništvapokrenutih radi rješavanja slučaja Gotovina, priopćeno je iz Vlade.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Pod predsjedanjem predsjednika Republike Stjepana Mesića i predsjednika Vlade Ive Sanadera večeras je održana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koje je razmotrilo aktivnosti svih mjerodavnih državnih tijela i Državnog odvjetništva pokrenutih radi rješavanja slučaja Gotovina, priopćeno je iz Vlade.

U cilju povećanja učinkovitosti Vijeće za nacionalnu sigurnost pokrenulo je inicijativu za donošenje izmjena i dopuna Zakona o sigurnosnim službama te izmjena i dopuna Zakona o tajnosti podataka i imenovala radnu skupinu koja će raditi na njihovoj izradi .

U pripremi sjednice Vijeća održana je sjednica Koordinacije sigurnosnih službi i Ministarstva unutarnjih poslova te sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosnih službi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙