FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adam niječe da je zastupnički novac trošio nenamjenski

ZAGREB, 9. ožujka 2005.(Hina) - Zastupnik madžarske manjine u Hrvatskomsaboru Jene Adam odbacio je danas tvrdnje da je više od 250.000 kunakoje je kao zastupnik dobio za svoj politički rad trošio nenamjenskite da je to htio prikriti u svom izvješću o troškovima.
ZAGREB, 9. ožujka 2005.(Hina) - Zastupnik madžarske manjine u Hrvatskom saboru Jene Adam odbacio je danas tvrdnje da je više od 250.000 kuna koje je kao zastupnik dobio za svoj politički rad trošio nenamjenski te da je to htio prikriti u svom izvješću o troškovima.

"Bivši zastupnici Tibor Santo i Jakab Šandor, kojima je stalo isključivo do vlastite političke karijere, optužuju druge za ono za što su sami krivi", kazao je Adam za Hinu, zamoljen da komentira zahtjev Demokratske zajednice Madžara Hrvatske iz Osijeka da "počne ozbiljno raditi svoj posao ili vrati zastupnički mandat".

Adam ističe da je sav novac koji mu je dodijeljen potrošio za svoje zastupničko djelovanje.

"U Izvješću koje sam podnio Saboru točno sam naveo broj svog računa, a državnoj ću reviziji podastrijeti i drugu potrebnu dokumentaciju, i ne znam što bih još trebao učiniti", rekao je Adam, koji smatra da bi o tome kako je trošio dodijeljen mu novac trebala odlučiti mjerodavna tijela, a ne, kako je kazao, ljudi s ulice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙