FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Malo vijeće HSLS-a o zagrebačkoj koaliciji

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Malo vijeće HSLS-a na današnjojredovitoj sjednici raspravljalo je, uz ostalo, o koaliciji koju jezagrebački ogranak stranke sklopio s HIP-om i HSP-om.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Malo vijeće HSLS-a na današnjoj redovitoj sjednici raspravljalo je, uz ostalo, o koaliciji koju je zagrebački ogranak stranke sklopio s HIP-om i HSP-om.

Iako je dio HSLS-ovaca, među kojima i potpredsjednica stranke Đurđa Adlešić, nezadovoljnih koalicijom zagrebačkog HSLS-a s HIP-om i HSP-om, najavljivao burnu sjednicu Malog vijeća, ona je, prema riječima predsjednika HSLS-a Ivana Čehoka, prošla u mirnoj i tolerantnoj atmosferi.

Na sjednici su bili i potpredsjednici zagrebačkog ogranka, koji su objasnili programske smjernice nove koalicije, a koje su, procijenio je Čehok, "na tragu socijaldemokratskih i liberalnih ideja".

Čehok je u telefonskoj izjavi Hini rekao i da će Malo vijeće HSLS-a o koalicijskom programu raspravljati na još jednoj sjednici, napomenuvši da je zagrebački HSLS o izbornoj suradnji pregovarao i s drugim strankama.

"Pokušali su dogovoriti suradnju i s LS-om, no ta stranka nije bila zainteresirana, jer svoju priliku vidi u suradnji s SDP-om, HSS-om i HSU-om", rekao je Čehok.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙