FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Libanonska oporba: Asadov govor pozitivan

BEJRUT, 5. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Glavni čelnik libanonske oporbeWalid Joumblatt ocijenio je "pozitivnim" govor sirijskog predsjednikaBašara al Asada održan u subotu pred sirijskim parlamentom u kojem jenajavio povlačenje sirijskih postrojbi raspoređenih u Libanonu premadolini Bekaa (istočni dio Libanona) a zatim i do libanonsko-sirijskegranice.
BEJRUT, 5. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Glavni čelnik libanonske oporbe Walid Joumblatt ocijenio je "pozitivnim" govor sirijskog predsjednika Bašara al Asada održan u subotu pred sirijskim parlamentom u kojem je najavio povlačenje sirijskih postrojbi raspoređenih u Libanonu prema dolini Bekaa (istočni dio Libanona) a zatim i do libanonsko-sirijske granice.

"Govor sirijskog predsjednika je pozitivan i odgovara našim aspiracijama. On je dao novu viziju, a to je ono što tražimo", rekao je Joumblatt za libanonsku televiziju Future TV.

"Mi pružamo ruku, ali samo ako se zna da je potreban jasan kalendar koji se odnosi na sirijsko povlačenje", rekao je Joumblatt.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙