FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubičić: nadam se da do štrajka liječnika neće doći

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - U povodu najave Hrvatskogliječničkog sindikata da će uskoro organizirati opći štrajk liječnikazbog neprimjene Strukovnog kolektivnog ugovora za liječnike istomatologe ministar zdravstva Neven Ljubičić izrazio je danas nadu dado štrajka ipak neće doći.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - U povodu najave Hrvatskog liječničkog sindikata da će uskoro organizirati opći štrajk liječnika zbog neprimjene Strukovnog kolektivnog ugovora za liječnike i stomatologe ministar zdravstva Neven Ljubičić izrazio je danas nadu da do štrajka ipak neće doći.

"Stalno sam u kontaktu sa sindikatima, mjesta za kompromis ima i nadam se da će na svim stranama pobijediti razum", izjavio je Ljubičić tijekom svečanosti obilježavanja 100. transplantacije jetre u KB-u Merkur.

Ljubičić je također najavio da će Vladin prijedlog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji, koji je nakon prvog saborskog čitanja upućen na doradu, doživjeti određene promjene prije nego bude izglasan u Hrvatskom saboru, no nije želio reći kakve.

Kada je riječ o inspekcijskom nadzoru u ustanovama koje se bave medicinski potpomognutom oplodnjom koja je ponovno u tijeku, Ljubičić rezultate nalaza očekuje početkom idućega tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙