FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Egipat obećao Abasu pomoć s Izraelcima

KAIRO, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Palestinski predsjednik MahmudAbas zatražio je u četvrtak od Egipta da izvrši pritisak na Izrael daispuni obveze preuzete na prošlomjesečnom mirovnom summitu, rekao jeglasnogovornik egipatskog predsjednika.
KAIRO, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Palestinski predsjednik Mahmud Abas zatražio je u četvrtak od Egipta da izvrši pritisak na Izrael da ispuni obveze preuzete na prošlomjesečnom mirovnom summitu, rekao je glasnogovornik egipatskog predsjednika.

Abas se sastao s egipatskim predsjednikom Hosnijem Mubarakom u Šarm el-Šeiku kako bi ga izvijestio o ovotjednoj londonskoj konferenciji i ostalim sastancima koje je imao u Europi.

Mubarak je obećao da će pokušati "održati živim zamah" koji je mirovni proces dobio na summitu, rekao je glasnogovornik.

Izrael je nakratko prekinuo kontakte s palestinskim vlastima nakon samoubilačkog bombaškog napada u Tel Avivu u kojem je prošloga tjedna poginulo petero Izraelaca, no neki kontakti otada su u tišini nastavljeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙