FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon i Abas sastali se u Sharm el-Sheikhu

SHARM EL-SHEIKH, 8. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski premijerAriel Sharon i palestinski predsjednik Mahmud Abas sastali su se uutorak u Egiptu na summitu na najvišoj razini između dviju strana uviše od četiri godine, rekao je jedan palestinski dužnosnik.
SHARM EL-SHEIKH, 8. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski premijer Ariel Sharon i palestinski predsjednik Mahmud Abas sastali su se u utorak u Egiptu na summitu na najvišoj razini između dviju strana u više od četiri godine, rekao je jedan palestinski dužnosnik.

Izrael je spreman napraviti dalekosežne ustupke Abasu kako bi pomogao novom palestinskom predsjedniku da okonča nasilje, ali neće raditi kompromise po pitanju terorizma, rekao je u utorak novinarima u Sharm el-Sheikhu Sharonov glasnogovornik Ra'anan Gissin.

"Izrael je voljan ići vrlo daleko", istaknuo je ali je ustvrdio da neće biti fleksibilnosti niti kompromisa u borbi protiv terorizma.

On je ponovio da će Sharon na summitu ponuditi Abasu paket mjera za izgradnju povjerenja, uključujući predaju sigurnosne kontrole Palestincima nad pet gradova na Zapadnoj obali, otvaranje graničnih prolaza i oslobađanje zatvorenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙