FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZSE: Na elektronskoj dražbi prodane dionice Chromos boja i lakova

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Na današnjoj elektronskoj dražbiZagrebačke burze za dionice iz portfelja hrvatskog fonda zaprivatizaciju (HFP) prodane su dionice tvrtke Chromos boje i lakovi, ito za 27 tisuća kuna.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Na današnjoj elektronskoj dražbi Zagrebačke burze za dionice iz portfelja hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) prodane su dionice tvrtke Chromos boje i lakovi, i to za 27 tisuća kuna.

Kako su izvijestili sa Zagrebačke burze, na prodaju je bio ponuđen paket od 98 dionica, koje čine 0,03 postotni udio temeljnom kapitalu Chromos boja i lakova, i to po početnoj cijeni od 24 tisuće kuna.

Transakciju je za kupca provela brokerska kuća Interkapital vrijednosni papiri.

Uz ove, na današnjoj su dražbi bile ponuđene i dionice Jadran hotela iz Rijeke, no paket od 18,46 posto dionica, čija je početna cijena iznosila 9,9 milijuna kuna, nije prodan.

Na današnjoj su dražbi trebale biti ponuđeni i 0,01 postotni udio u Badelu 1862 te 0,44 postotni udio u tvrtki Lošinjska plovidba - holding.

No, Služba za prodaju HFP te je pakete s dražbe povukla, jer su, kako su pojasnili iz Fonda, spomenute dionice u međuvremenu određene za preraspodjelu u Fond za umirovljenike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙