FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP: treći put otkazana dražba za dionice PPK Valpova

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP)treći je put odgodio javnu dražbu za prodaju 44,01 posto dionica PPKValpova iz svoga portfelja, koja se na Zagrebačkoj burzi trebalaodržati 28. veljače, kako bi se zaposlenicima-malim dioničarima tevalpovačke tvrtke dalo još vremena za prikupljanje sredstava za mogućiotkup tih dionica.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) treći je put odgodio javnu dražbu za prodaju 44,01 posto dionica PPK Valpova iz svoga portfelja, koja se na Zagrebačkoj burzi trebala održati 28. veljače, kako bi se zaposlenicima-malim dioničarima te valpovačke tvrtke dalo još vremena za prikupljanje sredstava za mogući otkup tih dionica.

Glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica izvijestio je danas da bi se nova dražba trebala održati 21. ožujka.

Dražba za dionice PPK Valpova na Zagrebačkoj burzi do sada je zbog istih razloga odgođena i zadnja dva puta (15. prosinca prošle godine i 31. siječnja ove godine).

Razlog novom, trećem otkazivanju dražbe je, naglašava Kukavica, što su u HFP-u zaprimili dopis Privredne banke Zagreb (PBZ) kojom potvrđuju da je kod njih u tijeku obrada kreditnog zahtjeva zaposlenika PPK Valpova kojim žele kupiti spomenuti dionički paket. Iz PBZ-a su, dodaje Kukavica, naveli i da za to imaju zaprimljeno ukupno 250 kreditnih zahtjeva zaposlenika-malih dioničara.

Prema pozivu za dražbu dionica PPK Valpova 28. veljače, koji je bio objavljen na web stranicama HFP-a i Zagrebačke burze, na prodaju je trebao biti ponuđen paket od 179.467 ili 44,01 posto dionica PPK Valpova, po početnoj cijeni od 13,46 milijuna kuna.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙