FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VSE: promet 38. javne dražbe 1,76 milijuna Prava

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Na Varaždinskoj je burzi danaszavršna 38. javna dražba za dioničke udjele iz portfelja Hrvatskogfonda za privatizaciju (HFP), na kojoj je u dva dana dražbovanjaprodano 13 udjela te je ostvaren promet od 1,76 milijuna Prava.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Na Varaždinskoj je burzi danas završna 38. javna dražba za dioničke udjele iz portfelja Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP), na kojoj je u dva dana dražbovanja prodano 13 udjela te je ostvaren promet od 1,76 milijuna Prava.

Kako su izvijestili sa Varaždinske burze, na drugom je dijelu dražbe, održanom danas, prodano sedam udjela iz portfelja HFP-a.

Za društva Puntižela d.d. iz Pule i Poljopskrba d.d. iz Zagreba prijavila su se po dva kupca pa su stoga cijene udjela u tim društvima na dražbi povećane za 170 posto, odnosno 36 posto u odnosu na početnu cijenu.

Više od 5 posto temeljnog kapitala prodano je u tvrtkama Tekstil d.d. iz Karlovca (16,24 posto), Servis d.o.o. iz Daruvara (10,13 posto), Poljopskrba (8,52 posto) te Tehnokop d.d. iz Vojnića (5,18 posto).

Najveći promet ostvarile su Fima vrijednosnice, na drugom mjestu je I.C.F., a treći po prometu je Fintrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙