FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Semneby: snažan napredak Hrvatske

SPLIT, 1. ožujka 2005. (Hina) - Voditelj Misije OESS-a u HrvatskojPeter Semneby danas je, otvarajući prostorije OESS-a u Splitu, kazaokako u samo tri godine, koliko vodi OESS u Hrvatskoj, svjedoči velikomnapretku Hrvatske koja danas, kako je kazao, ima viziju o otvorenojeuropskoj zemlji temeljenoj na snošljivosti.
SPLIT, 1. ožujka 2005. (Hina) - Voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj Peter Semneby danas je, otvarajući prostorije OESS-a u Splitu, kazao kako u samo tri godine, koliko vodi OESS u Hrvatskoj, svjedoči velikom napretku Hrvatske koja danas, kako je kazao, ima viziju o otvorenoj europskoj zemlji temeljenoj na snošljivosti.

Dodao je kako će OESS i dalje promatrati rad sudstva i upozoravati na pitanja izbjeglica, a osobito na dalje reforme u sudstvu.

Premještanja ureda dio su mjera, kazao je Semneby, kojima Misija OESS-a sažima svoju nazočnost na terenu na šest područnih ureda u većim političkim, gospodarskim i upravnim središtima: Splitu, Zadru, Vukovaru, Osijeku, Sisku i Gospiću.

Promjena strukture Misije pokazuje da Hrvatska napreduje u rješavanju pitanja vezanih uz mandat Misije, koja ćemo 2005. rješavati u partnerskom radu s lokalnim vlastima na dobrobit lokalnog stanovništva i Hrvatske na putu prema euroatlantskim integracijama, kazao je voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj Peter Semneby.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙