FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNMIK od Beograda traži pristup katastarskim knjigama

PRIŠTINA,1.ožujka 2005.(Hina) - Visoki dužnosnik UNMIK-a Joackim Ruckerzatražio je od vlasti u Beogradu da Kosovskoj povjerilačkoj agenciji(KPA) omogući pristup u katastarske knjige kako bi se olakšao procesprivatizacije na Kosovu, objavili su u utorak izvori UNMIK-a uPrištini.
PRIŠTINA,1.ožujka 2005.(Hina) - Visoki dužnosnik UNMIK-a Joackim Rucker zatražio je od vlasti u Beogradu da Kosovskoj povjerilačkoj agenciji (KPA) omogući pristup u katastarske knjige kako bi se olakšao proces privatizacije na Kosovu, objavili su u utorak izvori UNMIK-a u Prištini.

Za Kosovsku povjerilačku agenciju bilo bi od koristi da ima potpun pristup katastarskim i ostalim relevantnim podacima vezanim za vlasničke odnose, rekao je Rucker dodajući da je o ovim pitanjima razgovarao s potpredsjednikom Vlade Srbije Miroljubom Labusom.

Proces privatizacije treba potaknuti gospodarstvo i unaprijediti život ljudi na Kosovu, što je u interesu svih etničkih zajednica koje žive na tom području, istaknuo je Rucker.

On je je najavio kako će o pitanju pristupa kosovskim katastarskim knjigama, koje su nakon odlaska srbijanskih vlasti s Kosova 1999. godine odnesene u Beograd, razgovarati i s predsjednikom

Koordinacijskog centra za Kosovo Nebojšom Čovićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙