FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak nevladinih organizacija i Nezavisnih hrvatskih sindikata

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Predstavnici nevladinih organizacijai Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS) na današnjem su sastanku uEuropskom domu dogovorili buduću suradnju, priopćeno je iz NHS-a.
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Predstavnici nevladinih organizacija i Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS) na današnjem su sastanku u Europskom domu dogovorili buduću suradnju, priopćeno je iz NHS-a.

Marijan Sokačić, koordinator Odbora NHS-a za suradnju s nevladinim organizacijama, naglasio je zajedničke vrijednosti izgradnje civilnog društva po mjeri čovjeka i potrebu povezivanja sindikata i nevladinih organizacija. Jače povezivanje dva osobito važna segmenta modernog društva pomoći će demokratizaciji hrvatskog društva i približavanju Hrvatske standardima EU-a.

Predstavnici nevladinih organizacija pozdravili su inicijativu NHS-a i istaknuli spremnost na suradnju i jače povezivanje, što može samo ojačati inicijative i promicanje interesa civilnog društva u Hrvatskoj.

NHS prepoznaje nevladine organizacije kao važne činitelje suvremenog društva s kojima želi surađivati na posebnim programima, pitanjima i interesima kako bi postigli veći uspjeh i osnažili utjecaj civilnog društva, istaknuo je predsjednik NHS-a Krešimir Sever.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙