FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Film "Djevojka od milijun dolara" u hrvatskim kinima 10. ožujka

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Film "Djevojka od milijun dolara",sinoćnji dobitnik četiriju Oscara, počet će se prikazivati u hrvatskimkinima 10. ožujka, izvijestio je danas zagrebački distributer Blitzfilm & Video Dustribution.
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Film "Djevojka od milijun dolara", sinoćnji dobitnik četiriju Oscara, počet će se prikazivati u hrvatskim kinima 10. ožujka, izvijestio je danas zagrebački distributer Blitz film & Video Dustribution.

Boksačka drama američkoga redatelja Clinta Eastwooda "Djevojka od milijun dolara" (Million Dollar Baby) osvojila je četiri Oscara: za najbolji film, režiju, glavnu žensku (Hilary Swank) i sporednu mušku ulogu (Morgan Freeman).

Hilary Swank deseta je glumica u povijesti koja je osvojila dva Oscara - prvi je dobila 1999. za film "Boys Don't Cry".

Španjolski film "Život je more" redatelja Alejandra Amenabara, koji je osvojio Oscara za najbolji strani film, u hrvatskim se kinima počinje prikazivati 3. ožujka.

To je četvrti put od 19 nominacija da je španjolski film proglašen najboljim na neengleskom jeziku - dosadašnji pobjednici bili su "Sve o mojoj majci" 1998., "Belle Epoque" 1993. i "Volver a empezar" 1982.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙