FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Škare Ožbolt u višednevnom posjetu Finskoj

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna ŠkareOžbolt boravi od 27. veljače u višednevnom radnom posjetu RepubliciFinskoj, na poziv finskog ministra pravosuđa Johannesa Koskinena,priopćeno je u ponedjeljak iz Ministarstva pravosuđa.
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt boravi od 27. veljače u višednevnom radnom posjetu Republici Finskoj, na poziv finskog ministra pravosuđa Johannesa Koskinena, priopćeno je u ponedjeljak iz Ministarstva pravosuđa.

Tijekom posjeta Finskoj, nastavlja se u priopćenju, ministrica pravosuđa će sa svojim suradnicima održati nekoliko radnih sastanaka čije su teme prije svega vezane za razvoj hrvatskog sudstva, budući da Hrvatska s Finskom surađuje u okviru zajedničkog Twinning projekta Cards 2002 "Podrška modernijem i učinkovitijem funkcioniranju hrvatskih sudova". Hrvatska i Finska održavaju izvrsnu suradnju u području pravosuđa, ističe se u Ministarstvu pravosuđa.

Ciljevi ovog projekta sukladni su reformi pravosuđa koja će dobiti svoj sveobuhvatni oblik u strategiji reforme pravosuđa, čija je izrada u tijeku.

Teme radnih sastanaka hrvatske ministrice bit će također borba protiv korupcije, ovrha u Republici Hrvatskoj i informatizacija sudova sudova.

Ministrica Škare Ožbolt će tijekom svog boravka u Finskoj posjetiti Vrhovni i Okružni sud u Helsinkiju te Ured državnog odvjetnika u Helsinkiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙