FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Puljić odbacuje optužbe o pomaganju Gotovini

SARAJEVO,26. veljače(Hina) - Vrhbosanski nadbiskup kardinal VinkoPuljić izjavio je u subotu u Sarajevu kako su pokušaji da ga seprikaže kao osobu koja koja navodno sudjeluje u skrivanju AnteGotovine zlonamjerni napadi kojima ga se želi diskreditirati zbognjegova zalaganja da se čuje prava istina o stanju u Bosni iHercegovini.
SARAJEVO,26. veljače(Hina) - Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić izjavio je u subotu u Sarajevu kako su pokušaji da ga se prikaže kao osobu koja koja navodno sudjeluje u skrivanju Ante Gotovine zlonamjerni napadi kojima ga se želi diskreditirati zbog njegova zalaganja da se čuje prava istina o stanju u Bosni i Hercegovini.

"Takve tvrdnje nisu bez zle namjere", kazao je kardinal Puljić novinarima u Sarajevu zamoljen da komentira informacije koju se se pojavile u hrvatskim medijima i prema kojima je on od strane Protuobavještajne agencije (POA) tretiran kao dio mreže Gotovininih pomagača i eksponent "tvrdog krila" Katoličke crkve.

"Razotkrio sam neke stvari u BiH koje su smetale našem opstanku i povratku (izbjeglih Hrvata) pa me stoga i napadaju", izjavio je vrhbosanski nadbiskup. On je istaknuo kako ga takvi napadi neće pokolebati u njegovu djelovanju.

"Uvijek zastupam načela koja vrijede jučer, danas i sutra", kazao je Puljić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙