FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maria Dikanović i Boris Martinec na SP u Kanadi

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Na svjetskom juniorskom prvenstvu uumjetničkom klizanju, koje će se od 28. veljače do 6. ožujka održati ukanadskom Kitcheneru, nastupit će dvoje naših ponajboljih mladihklizača Maria Dikanović i Boris Martinec.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Na svjetskom juniorskom prvenstvu u umjetničkom klizanju, koje će se od 28. veljače do 6. ožujka održati u kanadskom Kitcheneru, nastupit će dvoje naših ponajboljih mladih klizača Maria Dikanović i Boris Martinec.

Bit će to ujedno i prvi nastup naših klizačkih nada na svjetskoj smotri za koju je prijavljeno 35 klizačica, 32 klizača, 15 sportskih i 28 plesnih parova. Trenerica oboje naših klizača Tamara Panjkret vjeruje da će Maria, koja ima tek 13 godina, biti jedna od najmlađih sudionica, ali se nada da može proći klavlifikacije, koje su na programu 28. veljače i naći se među 30 klizačica koje 1. ožujka nastavljaju natjecanja u kratkom programu. Isto vrijedi i za 17-godišnjeg Borisa Martineca koji starta kvalifikacijama 2. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙