FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klizačice iz osam zemalja na Trofeju Zagrebačkih pahulica

ZAGREB, 22. veljače 2005. (Hina) - Četvrti Trofej Zagrebačkihpahuljica u sinkroniziranom klizanju okupit će od 24. do 26. veljačena ledu Doma sportova 13 ekipa iz Finska, Švedska, Njemačka, Austrija,Češka, Mađarska, Srbija i Crna Gora i Hrvatska), izjavio je danas nakonferenciji za novinare predsjednik Organizacijskog odbora ovemeđunarodne priredbe Zoran Kovačević.
ZAGREB, 22. veljače 2005. (Hina) - Četvrti Trofej Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju okupit će od 24. do 26. veljače na ledu Doma sportova 13 ekipa iz Finska, Švedska, Njemačka, Austrija, Češka, Mađarska, Srbija i Crna Gora i Hrvatska), izjavio je danas na konferenciji za novinare predsjednik Organizacijskog odbora ove međunarodne priredbe Zoran Kovačević.

U četvrtak, 24. veljače, u Domu sportova je ždrijeb, a natjecanje će u petak u 18 sati otvoriti gradonačelnica grada Zagreba Vlasta Pavić.

Nakon svečanog otvaranja u 18.30 kratkim programom predstaviti će se seniorski i juniorski sastavi koji će u subotu izvesti slobodni program.

Organizatori su u želji da što više ljubitelja ovog atraktivnog sporta dođe u Dom sportova odlučili da prvih 200 gledatelja koji u petak kupe kartu dobiju besplatnu ulaznicu za subotu, a ulaznicu neće morati plaćati ni djeca mlađa od 14 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙