FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U novu osječku pekaru "Kruna" uloženo 7 milijuna eura

OSIJEK,24. veljače(Hina) - Nova osječka pekara "Kruna", u čiju jeizgradnju i opremanje osječki poduzetnik Mato Škojo uložio oko 7milijuna eura, počet će raditi od idućeg tjedna, najavljeno je nadanašnjoj konferenciji za novinare.
OSIJEK,24. veljače(Hina) - Nova osječka pekara "Kruna", u čiju je izgradnju i opremanje osječki poduzetnik Mato Škojo uložio oko 7 milijuna eura, počet će raditi od idućeg tjedna, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Škojo je ocijenio kako je riječ o najvećem i najsuvremenijem pogonu pekarske industrije u ovom dijelu Hrvatske, kapaciteta više od 2.000 komada kruha na sat, s trenutačno 120 zaposlenih djelatnika, koji su završili izobrazbu u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj.

Iz novog pekarskog pogona tržištu će biti ponuđene 23 vrste kruha te više vrsta peciva i slastica, koji će se prodavati u svim trgovačkim objektima "Konzuma" te u sedam vlastitih maloprodajnih objekata, najavio je Škojo. Dodao je da bi do kraja godine trebali imati 30-ak vlastitih maloprodaja i ukupno 200 zaposlenih.

Cilj nam je povećanje kvalitete proizvodnje kruha na području Slavonije i Baranje, naglasio je Škojo.

Kako je najavljeno, otvorenju pekare "Kruna", u ponedjeljak 28. veljače, nazočit će i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić.

(Hina) xivuc ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙