FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki Steel Corp. povećava proizvodnju čelika u Slovačkoj

BRATISLAVA, 23. veljače 2005. (Hina/AP) - Američki proizvođač čelikaSteel Corp., objavio je u srijedu da će proširiti svoje operacije uSlovačkoj kako bi udovoljio rastućoj potražnji za visokokvalitetnimčeličnim proizvodima automobilske i građevinske industrije usredišnjoj Europi.
BRATISLAVA, 23. veljače 2005. (Hina/AP) - Američki proizvođač čelika Steel Corp., objavio je u srijedu da će proširiti svoje operacije u Slovačkoj kako bi udovoljio rastućoj potražnji za visokokvalitetnim čeličnim proizvodima automobilske i građevinske industrije u središnjoj Europi.

Novi pogon, vrijedan 160 milijuna dolara, imat će godišnji kapacitet od 350.000 metričkih tona čelika. Njegova izgradnja započet će ove godine u njegovoj tvornici u Košicama. Početak proizvodnje planira se u 2007.

"Novi pogon znači da će njegovi klijenti u središnjoj Europi imati lokalni izvor za visokokvalitetni galvanizirani čelik, dok će istočna Slovačka imati koristi od zapošljavanja", kazao je predsjednik uprave U.S. Steel Košice, Chris Navetta.

Potražnja za vozilima u središnjoj Europi, uključujući Češku, Mađarsku, Poljsku i Slovačku, raste. Mnogi proizvođači vozila pokreću svoje operacije u toj regiji, pogotovo u Slovačkoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙