FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kenda obilježava 15 godina rada

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Društvo Kenda, koje se bavitrgovanjem namještaja, ove godine obilježava 15 godina djelovanja nahrvatskom tržištu.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Društvo Kenda, koje se bavi trgovanjem namještaja, ove godine obilježava 15 godina djelovanja na hrvatskom tržištu.

Osnovana 1990. godine, tvrtka Kenda je u samom početku imala 3 zaposlena, a danas je u Grupi Kenda, čiji je član i Doma Namještaj, zaposleno gotovo 250 djelatnika.

Lani je tvrtka otvorila i distributivni centar namještaja Kenda u Zaprešiću površine 15 000 metara četvornih, a ta je investicija bila vrijedna 5,5 milijuna eura.

Vlasnik i direktor tvrtke Željko Kenda smatra da je najveća prednost tog distributivnog centra, osim velikog kapaciteta i ekipiranosti, to, što je njegova funkcija da bude sabirni centar proizvoda domaćih proizvođača koji će se plasirati na zapadno i srednjoeuropsko tržište.

Tvrtka Kenda je uz opskrbu pedesetak salona namještaja širom Hrvatske, proširila opseg poslovanja i razvila vlastiti lanac maloprodajnih salona pod imenom Doma Namještaj 1997. godine, koji u ovom trenutku djeluje u Osijeku, Varaždinu, Zagrebu, Karlovcu, Ravnoj Gori, Rijeci, Splitu i Dubrovniku.

(Hina) xnz/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙