FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hotelski lanac Shangri-La širi se u Europu

FRANKFURT, 22. veljače 2005. (Hina/dpa) - Azijski lanac luksuznihhotela Shangri-La otvorit će krajem 2009. hotel u londonskom BridgeToweru, a traži i svoje lokacije u Frankfurtu i Parizu, kazao jedirektor marketinga toga lanca Martin F. Waechter.
FRANKFURT, 22. veljače 2005. (Hina/dpa) - Azijski lanac luksuznih hotela Shangri-La otvorit će krajem 2009. hotel u londonskom Bridge Toweru, a traži i svoje lokacije u Frankfurtu i Parizu, kazao je direktor marketinga toga lanca Martin F. Waechter.

Dosad se ta hotelska grupa uglavnom nalazila u Aziji, posebice Kini, upravljajući s nekih 46 hotela.

Shangri-La će se useliti u londonski Bridge Tower koji se trenutno gradi na južnim obalama Temze. Zgrada sa 70 katova bit će najviša u Europi, a u njoj će hotel zauzeti katove od 34. do 52. s ukupno 195 soba.

Deluxe sobe, njih 170, bit će u prosjeku veličine 42 četvorna metra. Uz to, u ponudi će imati i 25 apartmana. Koncept hotela činit će i usluge kineskih metoda liječenja kombiniranih s himalajskim terapijama tzv. "Chi-spa".

Taj se azijski hotelski lanac širi i na područje Sjeverne Amerike gdje svoj prvi hotel namjerava otvoriti u Vancouveru 2008. On se također planira proširiti i u New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago i Boston, kazao je Waechter. A u Kini hotelski lanac do 2008. namjerava otvoriti 11 novih hotela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙