FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bangkok: Redovnik pogreškom ljepilom zalijepio oči

BANGKOK, 22. veljače 2005. (Hina) - Stari Thai redovnik slučajno jezalijepio kapke svojih očiju kada je, na nesreću, umjesto tube sumjetnim suzama dohvatio tubu sa super ljepilom, izvješćuju mediji.
BANGKOK, 22. veljače 2005. (Hina) - Stari Thai redovnik slučajno je zalijepio kapke svojih očiju kada je, na nesreću, umjesto tube s umjetnim suzama dohvatio tubu sa super ljepilom, izvješćuju mediji.

Redovnik Prapatworakhun (81) koji se nalazi na liječničkom tretmanu u bolnici Anthong udaljenoj 110 kilometara od Bangkoka rekao je da je tražio umjetne suze želeći ublažiti svrbež očiju, pogreškom iz ormara u svom hramu uzeo super ljepilo.

"Istisnuo sam nekoliko kapi na pod i vidio bistru tekućinu, pa sam stavio par kapi u svako oko. Za minutu, osjetio sam kao su mi oči hladne i zatvorene kao zapečaćene", izjavio je novinarima Prapatworakhun iz svog bolničkog kreveta.

Oftamolog iz bolnice Angthong rekao je da se redovniku uklanjanja ljepilo iz očiju, dodajući da će morati pričekati, da se utvrde eventualna oštećenja, prije no što oči bude mogao ponovno potpuno otvoriti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙