FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šefice su temperamentne, sitničave i zahtjevne

SINGAPUR-ZANIMLJIVOSTI-ŠEFICAŠefice su temperamentne, sitničave i zahtjevneSINGAPUR, 20. veljače 2005. (Hina/dpa) - Singapurske su šeficetemperamentne, sitničave i zahtjevne, ali znaju biti pedantnije ibrižnije od muškaraca, objavljeno je u nedjelju u jednoj studiji.
SINGAPUR, 20. veljače 2005. (Hina/dpa) - Singapurske su šefice temperamentne, sitničave i zahtjevne, ali znaju biti pedantnije i brižnije od muškaraca, objavljeno je u nedjelju u jednoj studiji.

List Straits Times proveo je anketu među jednakim brojem muškaraca i žena i otkrio da 62 posto od 860 ispitanika više voli raditi "pod" muškarcem. Samo je 19 posto odabralo ženu za šefa, a ostalima je bilo svejedno.

Šefice temperamentnima smatra 50 posto ispitanika, a samo 15 posto njih reklo je da su žene na toj funkciji sposobnije od muškaraca.

Muškarce ispitanici vide kao pravedne, odlučne, profesionalne i manje podložne emocijama. Prema ispitivanju, žene odlikuje veća sposobnost za dobre međuljudske odnose.

Žene su 45 posto radne snage u Singapuru. Stručnjaci procjenjuju da među direktorskom populacijom žene predstavljaju 25 do 30 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙