FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGK: Treći ciklus edukacije za posrednike u prometu nekretninama

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK)započinje s trećim ciklusom programa stručnog osposobljavanjaposrednika u prometu nekretninama, doznaje se iz HGK.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) započinje s trećim ciklusom programa stručnog osposobljavanja posrednika u prometu nekretninama, doznaje se iz HGK.

Edukacija je namijenjena svima koji su na neki način uključeni u poslovanje nekretninama, a izvodi se u pet modula.

Ti moduli obuhvaćaju pravni okvir posredovanja u prometu nekretninama, poslovnu komunikaciju, marketing i prodaju nekretnina, financijsko poslovanje i poreze, arhitekturu i urbanizam te procjenu nekretnina i graditeljstvo.

Program započinje u četvrtak, 24. veljače i traje do 19. ožujka, a njegovi nositelji su Udruženje poslovanja nekretninama i Sektor za poslovno obrazovanje pri HGK-u.

Polaznici koji uspješno završe edukacijski program i polože završni ispit, dobit će uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za poslove posrednika u prometu nekretninama. No, to uvjerenje, pojašnjavaju iz Komore, nije uvjet za obavljanje djelatnosti posredovanja u prometu nekretninama.

U dosadašnje dva ciklusa, program edukacije je prošlo i uspješno položilo ispit 70 polaznika.

U Komori ističu da na hrvatskom tržištu posredovanja u prometu nekretninama sudjeluju ljudi različitih razina znanja i stručnosti, u znatnom dijelu bez potrebni posebnih znanja. Dodaje se kako u redovnim školskim programima nije predviđena mogućnost obrazovanja za poslove posrednika u prometu nekretninama, premda je praksa pokazala potrebu za dodatnim osposobljavanjem u vidu specijalističkih znanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙