FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog parcele pucao na susjede i njihovu cvjećarnicu

ZAGREB, 5. veljače 2005. (Hina) - Bijesan zbog dugogodišnjeg spora okoparcele, 55-godišnjak iz Markova Polja, blizu Sesveta, jutros je izlovačkoga karabina pucao na svoje susjede i njihovu cvjećarnicu, no upucnjavi nitko nije ranjen, doznaje se od zagrebačke Policijskeuprave.
ZAGREB, 5. veljače 2005. (Hina) - Bijesan zbog dugogodišnjeg spora oko parcele, 55-godišnjak iz Markova Polja, blizu Sesveta, jutros je iz lovačkoga karabina pucao na svoje susjede i njihovu cvjećarnicu, no u pucnjavi nitko nije ranjen, doznaje se od zagrebačke Policijske uprave.

Iako u pucnjavi nije bilo ranjenih, policija će, nakon kriminalističke obrade, uhićenog 55-godišnjaka kazneno prijaviti zbog pokušaja ubojstva.

Policija ističe da je naoružan 55-godišnjak jutros oko 10 sati upao u cvjećarnicu svojih susjeda na groblju u Markovu Polju, nedaleko od Sesveta, i ispalio hitac iz lovačke puške.

Vlasnik, koji je u cvjećarnici bio sa suprugom i radnicom, uspio je pobjeći, no susjed je krenuo za njim te ispalio još dva hica.

Muškarac koji je pucao je pobjegao, a policija ga je uhitila nakon 40-ak minuta. Kad je uhićen, nije imao pušku, pa policija još traga za oružjem, koje, kako ističe, nije nikog usmrtilo samo zahvaljujući sretnim okolnostima.

Policija pretpostavlja da je uhićeni muškarac bio pod utjecajem alkohola, a dosad nije evidentiran zbog sličnih nedjela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙