FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veli Lošinj: Duhovni seminar za hrvatske branitelje

VELI LOŠINJ, 16. veljače 2005. (Hina) - Prvi u nizu ovogodišnjihduhovnih seminara za hrvatske branitelje koji vodi karizmatičnisvećenik Zlatko Sudac počeo je jučer popodne u organizaciji Krčkebiskupije i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog ratau Lječilištu "Veli Lošinj".
VELI LOŠINJ, 16. veljače 2005. (Hina) - Prvi u nizu ovogodišnjih duhovnih seminara za hrvatske branitelje koji vodi karizmatični svećenik Zlatko Sudac počeo je jučer popodne u organizaciji Krčke biskupije i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata u Lječilištu "Veli Lošinj".

Seminar na kojem se, kako je danas izvijestila IKA, okupilo dvjestotinjak branitelja i članova njihovih obitelji, počeo je pozdravnom riječju ravnateljice Lječilišta Olge Sinčić te voditelja seminara vlč. Zlatka. On je istaknuo kako čovjek koliko god je bogat, koliko god ima i zdravlja, ima srce koje je često kao rupa što zjapi prazna.

"Može čovjek biti vrlo uspješan u životu, a negdje duboko u sebi skrivati prazninu. Gdje je ta praznina, što je to što čovjeka čini praznim, pitanja su koja imaju jedan odgovor - ljudsko praiskustvo jest iskustvo ispunjenja i duhovnog blagostanja. Čovjek je od Boga, za Boga i u Bogu", rekao je voditelj seminara, istaknuvši kako je najosnovnija ljudska potreba - potreba za duhovnim ispunjenjem.

"Čovjek mora biti hrabar i zakoračiti u tu prazninu, suočiti se sa sobom, svojim slabostima, grijesima i propustima te se susresti s Bogom koji je stvorio ovaj svijet", rekao je, uz ino, voditelj seminara.

Seminar se održava do 20. veljače.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙