FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojicama 22-godišnjeg studenta jednomjesečni pritvor

ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Draganu Jungu (23) i Massimu Kršulju(21), osumnjičenima za ubojstvo 22-godišnjeg studenta iz Labina AnteVukelića danas je određen jednomjesečni pritvor i protiv njih jepokrenuta istraga, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.
ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Draganu Jungu (23) i Massimu Kršulju (21), osumnjičenima za ubojstvo 22-godišnjeg studenta iz Labina Ante Vukelića danas je određen jednomjesečni pritvor i protiv njih je pokrenuta istraga, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.

Odluku o pokretanju istrage i pritvoru istražna sutkinja Ljiljana Maletić donijela je nakon što je dvojici osumnjičenika pročitala istražni zahtjev tužiteljstva. Obojica su se, kao i jučer, na saslušanju branila šutnjom i nisu željela iznijeti obranu i odgovarati na pitanja, doznaje se od predsjednice Istražnog odjela Županijskog suda Mirjane Rigljan.

Osumnjičenicima za podmuklo ubojstvo pritvor je određen zbog posebno teških okolnosti na koji su počinili zločin.

Ante Vukelić ubijen je 12. veljače između 20 i 21 sat, u iznajmljenom stanu u

Ulici Crvenog križa u središtu Zagreba. Nakon uhićenja dvojice osumnjičenika i kriminalističke obrade policija je izvijestila da je Jung u nazočnosti odvjetnika priznao ubojstvo 77-godišnje starice kojoj je prije tri i pol godine u Labinu, bez ikakvog razloga, zadao 30-ak smrtonosnih uboda nožem. Za taj će zločin odgovarati o odvojenom postupku koji će pokrenuti istarska policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙