FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hariri ubijen u samoubilačkom napadu - ministar

BEJRUT, 15. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Prvi rezultati istrageubojstva bivšeg libanonskog premijera Rafika al-Haririja pokazali suda se u automobilu koji je eksplodirao nalazio napadač-samoubojica,izvijestio je u utorak libanonski ministar unutarnjih poslova SulejmanFanjieh.
BEJRUT, 15. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Prvi rezultati istrage ubojstva bivšeg libanonskog premijera Rafika al-Haririja pokazali su da se u automobilu koji je eksplodirao nalazio napadač-samoubojica, izvijestio je u utorak libanonski ministar unutarnjih poslova Sulejman Fanjieh.

"Vjerojatno je netko vozio automobil i postoji mogućnost da je riječ o napadaču-samobojici", rekao je novinarima Franjieh, dodavši kako je rupa od bombe nastala nasred ceste, što ukazuje na činjenicu da automobil nije bio parkiran kada je eksplodirao.

Odgovornost za napad u ponedjeljak je u video-snimci emitiranoj u programu al-Jazeere preuzela do sada nepoznata islamistička skupina, uz objašnjenje da je napad počinjen jer je Hariri podupirao saudijsku vladu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙