FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priča o novorođenčetu izbačenom iz automobila bila je laž

MIAMI, 11. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Amerikanka koja je policijidonijela novorođeno dijete za koje je kazala da je u plastičnojvrećici bačeno iz automobila na cestu u North Lauderdaleu, na Floridi,djetetova je majka i cijelu je priču izmislila, objavila je u petakpolicija.
MIAMI, 11. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Amerikanka koja je policiji donijela novorođeno dijete za koje je kazala da je u plastičnoj vrećici bačeno iz automobila na cestu u North Lauderdaleu, na Floridi, djetetova je majka i cijelu je priču izmislila, objavila je u petak policija.

Žena, Patricia Pokriots (38), na psihijatrijskom je promatranju i protiv nje još nije podnesena kaznena prijava, objavila je policija. Dječačić, kojemu je dan nadimak Johny, stabilno je i stanje mu se popravlja.

Pokriots je dijete, koje je još imalo pupčanu vrpcu, donijela u četvrtak u policijsku postaju kazavši istražiteljima da je bačeno iz automobila.

"Ovo je slučaj poremećene žene koja je rodila, no nije željela zadržati dijete pa je izmislila nevjerovatnu priču", rekao je novinarima šerif okruga Broward Ken Jenne.

Jenne je kazao da je Pokriots priznala istražiteljima da je dijete rodila u četvrtak u kupaonici majčine kuće. Namjeravala ga je ostaviti kod vatrogasaca, no na putu je ugledala ženu i muškarca u bijelom automobilu kako se svađaju i odlučila izmisliti incident.

Prema floridskom zakonu, roditelji mogu novorođenčad staru do tri dana ostaviti u bolnici, vatrogasnom domu ili ambulantama a da ne budu kazneno gonjeni.

Pokriots je izjavila da dječaka ne želi i policiji su se već javili mnogi ljudi koji ga žele usvojiti, rekao je šerif. Pokriots već ima jedno dijete, u dobi od deset godina, koje joj je oduzeto i o kojem skrbi država.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙