FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blanka Vlašić na operaciju u utorak

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Naša najbolja atletičarka i službenonajbolja sportašica Hrvatske u 2004. godini Blanka Vlašić operirat ćeštitnjaču najvjerojatnije u utorak, 15. veljače u zagrebačkoj bolniciSestara milosrdnica.
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Naša najbolja atletičarka i službeno najbolja sportašica Hrvatske u 2004. godini Blanka Vlašić operirat će štitnjaču najvjerojatnije u utorak, 15. veljače u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica.

To je danas Hini izjavio njezin trener i otac Joško Vlašić, koji je potvrdio da Blanka ima temperaturu zbog koje danas docent Vlado Bedaković i njegov tim neće izvršiti operaciju štitnjače.

"Vjerojatno se radi o virozi, ali liječnici ništa ne žele prepustit slučaju, pa će Blanki prekontrolirati pluća i krvnu sliku i najvjerojatnije će operaciju obaviti u utorak," kazao je Joško Vlašić.

Blanka Vlašić boluje od hipertireoze, odnosno poremećaja rada štitnjače koja luči višak hormona. Janica Kostelić također je imala problema sa štitnjačom, koje je operativnim zahvatom uspješno rješila, pa liječnici vjeruju da će i Blanka, koja ima blaži oblik bolesti od Janice, moći uspješno nastaviti sportsku karijeru.

Inače, postoperativni oporavak obično traje osam dana, a liječnici vjeruju da bi Blanka za dva mjeseca mogla početi trenirati s maksimalnim intezitetom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙