FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atletika: HAS će razgovarati sa čelnicima grada Splita

ZAGREB, 5. veljače 2005. (Hina) - Povodom problema u treningu naševrsne atletičarke Blanke Vlašić nastalih sa otkazom korištenja dvoraneu Splitu Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza (HAS) podpredsjedanjem Luciana Sušnja je ponudio pomoć pri rješavanju problema.
ZAGREB, 5. veljače 2005. (Hina) - Povodom problema u treningu naše vrsne atletičarke Blanke Vlašić nastalih sa otkazom korištenja dvorane u Splitu Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza (HAS) pod predsjedanjem Luciana Sušnja je ponudio pomoć pri rješavanju problema.

U očekivanju da će najodgovornije osobe u Blankinom rodnom gradu Splitu, kao i u nizu slučajeva do sada, pronaći način da joj se kao mladoj i već izuzetno afirmiranoj sportašici osiguraju uvjeti za nesmetan rad, u ovome slučaju barem do završetka zimske sezone, idućeg tjedna u Splitu planiramo obaviti razgovore sa najodgovornijim osobama Grada, a sve sa ciljem kvalitetnog i trajnog rješenja nastale situacije koja se prvenstveno tiče uvjeta za rad u zimskom periodu za našu najkvalitetniju atletičarku, stav je IO HAS-a.

Obavljeni su i razgovori sa odgovornim osobama Hrvatskog olimpijskog odbora, te je konstatirana maksimalna podrška i najvišeg športskog tijela Hrvatske u traženju rješenja za nastale probleme, kako bi jedna od najvećih nada našega sporta nastavila nesmetano svoj daljnji napredak na zadovoljstvo cijele hrvatske sportske i šire javnosti, stoji u priopćenju HAS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙