FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predavači Zlatko Kranjčar i Ratko Rudić

ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Treća međunarodna konferencija"Kondicijska priprema sportaša", što će se održati 25. i 26. veljačena Zagrebačkom velesajmu, okupit će niz znanstvenika i stručnjaka izBiH, Italije, Slovenije, Rusije i Hrvatske.
ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Treća međunarodna konferencija "Kondicijska priprema sportaša", što će se održati 25. i 26. veljače na Zagrebačkom velesajmu, okupit će niz znanstvenika i stručnjaka iz BiH, Italije, Slovenije, Rusije i Hrvatske.

O glavnoj temi "Oporavak u sportu" govori će, po mnogima, vodeći svjetski znanstvenik s tog područja prof. dr. Nikolaj Volkov s Ruske državne akademije za tjelesnu kulturu.

Od naših stručnjaka sudjelovanje su već prije potvrdili atletski stručnjaci Joško Vlašić i Miljenko Rak, odbojkaški izbornik prof. dr. Vladimir Janković, voditelj Nogometne akademije HNS-a Vatroslav Mihačić, te izbornik rukometaša Lino Červar, a predsjedniku Organizacijskog odbora doc. dr. Igoru Jukiću danas su potvrdili dolazak i sudjelovanje u radu izbornici nogometne i vaterpolske reprezentacije Zlatko Kranjčar i Ratko Rudić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙