FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubertasova ponuda za preuzimanje dionica dubrovačkog Grand Hotela Park

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Tvrtka Ubertas iz Podgore, koja jelani postala većinskim odnosno vlasnikom 87,51 posto dionicadubrovačkog Grand Hotela Park, objavila je ponudu za preuzimanjepreostalih dionica toga hotela, prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Tvrtka Ubertas iz Podgore, koja je lani postala većinskim odnosno vlasnikom 87,51 posto dionica dubrovačkog Grand Hotela Park, objavila je ponudu za preuzimanje preostalih dionica toga hotela, prenosi Zagrebačka burza.

Ponuda je upućena svim ostalim dioničarima u tome hotelu koji su vlasnici dionica s pravom glasa, a tvrtka Ubertas spremna je, kako stoji u ponudi, za svaku takvu dionicu platiti iznos od 441,08 kuna. Za neotplaćene će dionice platiti isti iznos umanjen za iznos obveze otplate tih dionica Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP).

Rok važenja ponude za preuzimanje je 30 dana od dana njezinoga objavljivanja.

Tvrtka Ubertas vlasnikom 87,51 posto dionica dubrovačkog Grand Hotela Parka postala je početkom prosinca prošle godine, kada je s HFP-om potpisala kupoprodajni ugovor za taj udjel, za što je platila 54 milijuna kuna.

Tom su se prilikom obvezali provesti i dodatna ulaganja od oko 7 milijuna eura u taj hotel u iduće dvije godine, kojim će, kako su najavili, poboljšati smještajne i druge kapacitete, urediti okoliš i drugo te podići kategoriju hotela na četiri zvjezdice.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙