FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski sabor sutra o statistici

ZAGREB,8. veljače(Hina) - Pred Hrvatskim saborom, koji ulazi u trećiradni tjedan, sutra će se naći prijedlog strategije razvitka službenestatistike do 2012.
ZAGREB,8. veljače(Hina) - Pred Hrvatskim saborom, koji ulazi u treći radni tjedan, sutra će se naći prijedlog strategije razvitka službene statistike do 2012.

Taj dokument treba definirati dugoročne ciljeve, ali i opća načela i kriterije za rad i razvoj službene statistike.

Planirani razvoj statistike procijenjen je na temelju potreba domaćih i međunarodnih korisnika statističkih podataka, ali i zadaća koje pred službenu statistiku postavlja pridruživanje Hrvatske Europskoj uniji.

Sabor će raspraviti i predloženi program statističkih aktivnosti do 2007.

U nastavku 12. sjednice zastupnici se trebaju očitovati o još 50-ak točaka, među kojima je i više izvješća te zakoni koje su predložili sami zastupnici ili njihovi klubovi.

Svoj rad sutra će nastaviti Istražno povjerenstvo za utvrđivanje činjenica u svezi s izdanim državnim jamstvima za riječko brodogradilište Viktor Lenac.

Povjerenstvo je, inače, od Sabora službeno zatražilo da mu za mjesec i pol, dakle na ukupno šest mjeseci, produlji rok u kojem mora obaviti istraživanja zbog kojih je osnovan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙