FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Ljajić za beogradski " Blic" o suđenju "vukovarskoj trojci"

BEOGRAD,Hina - Rasim Ljajić, predsjednik Vijeća SCG za suradnju sHaaškim sudom, u beogradskom dnevnom listu "Blic" od ponedjeljka najavio je mogućnost da se suđenje "vukovarskoj trojci", Mili Radiću,Milanu Martiću i Veselinu Šljivančaninu prepusti pravosudnim organimaSCG-a, ali i naglasio kako haaško tužiteljstvo u zahtjevu suduvjerojatno neće sugerirati kome treba prebaciti proces.
BEOGRAD,Hina - Rasim Ljajić, predsjednik Vijeća SCG za suradnju s Haaškim sudom, u beogradskom dnevnom listu "Blic" od ponedjeljka najavio je mogućnost da se suđenje "vukovarskoj trojci", Mili Radiću, Milanu Martiću i Veselinu Šljivančaninu prepusti pravosudnim organima SCG-a, ali i naglasio kako haaško tužiteljstvo u zahtjevu sudu vjerojatno neće sugerirati kome treba prebaciti proces.

"Mislim da su male šanse da se slučaj prebaci u Hrvatsku. Veće su šanse da naše pravosuđe dobije taj proces, naročito nakon predaje generala Vladimira Lazarevića", rekao je Ljajić za "Blic". Ljajić je dodao i da je on još u studenom prošle godine obavijestio predsjednika Haaškog suda i tužiteljstvo o spremnosti SiCG da procesuira slučaj "vukovarske trojke".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙